Ik ben Hannelore Van Loy, met veel plezier uw kapster aan huis in de ruime omgeving van Olen!

In 2016 studeerde ik af als haarstyliste en sindsdien deed ik heel wat ervaring op in verschillende salons en woon ik regelmatig bijscholingen en cursussen bij. Hierdoor heb ik veel moderne technieken onder de knie en ben ik in staat om te luisteren naar de wensen van de klant en deze een mooi, professioneel en modieus kapsel te bezorgen.

Kapster worden was al van jongs af aan mijn passie, waarbij mijn wens om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant centraal stond en staat. Hierdoor koos ik er uiteindelijk voor om kapster aan huis te worden. Zo kan ik namelijk zoveel mogelijk mensen aan een kapsel naar wens helpen!

Mijn filosofie bestaat er immers in dat iedereen bij mij welkom is en dat er zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de klant. Daarom hanteer ik ruime openingsuren, zodat ook mensen met een druk (professioneel) leven zonder stress hun kapsel kunnen laten verzorgen. Ik kom bovendien langs bij klanten thuis, in ziekenhuizen, in woonzorgcentra en dergelijke om een maximale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Bovenal wil ik minstens dezelfde service aanbieden die klanten zouden verwachten in een kapsalon aan een correcte prijs zonder in te boeten aan kwaliteit. 

Tenslotte wil ik benadrukken dat ik een persoonlijke aanpak hanteer ten aanzien van klanten. Zo werk ik met Wella, een product dat ik tracht af te stemmen op het door klanten verwachte resultaat, maar als een klant allergisch is aan een bepaald product, ben ik hier zeer flexibel in. Het welzijn van de klant gaat steeds voor. Klanten die een feestkapsel willen, kunnen ook bij mij terecht en hier maak ik tijd voor door mee op zoek te gaan naar een kapsel dat past bij de gelegenheid en bij de visie van de klant. Daarna wordt er eveneens tijd vrijgemaakt om een aantal kapsels te proberen alvorens er een definitieve keuze kan worden gemaakt!

Aarzel dus niet om voor meer informatie of specifieke wensen (bijvoorbeeld donatie aan Think Pink) contact op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze website!